Dé babywinkel in Haarlem! Kleine houtstraat 6  023-7370551

Aankleed en voedingskussens, wiegdekens, hydrofieldoeken, babykleding, flesjes, spenen, speelgoed en alles wat je nodig hebt van je baby uitzetlijst.

 Online bestellen en afhalen in de winkel? Dat kan zonder extra kosten!  Je bestelling staat dan de volgende dag klaar. [Zondag & Maandag gesloten!]

 Geen verzendkosten (NL) vanaf € 75  - Voor 16.00 besteld dezelfde dag verstuurd [Zondag & Maandag gesloten]

Vind hier meer info over onze babywinkel.

 

Ons assortiment van de babywinkel is met zorg samengesteld op vormgeving en design. Daarbij vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk producten biologische en/of maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn zodat we de wereld door kunnen geven aan de volgende generatie en ze een mooie basis te geven voor de toekomst.
 
Voor een groot gedeelte van je baby uitzetlijst kun je dan ook bij ons in de babywinkel terecht Ook ons eigen ontworpen en huisgemaakte baby merk Gnoom heeft een plek in de winkel! Achter in de babywinkel is het atelier waar ook op maat gemaakte textiel opdrachten uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een knuffel geïnspireerd op het geboortekaartje van jouw baby. Voor alle vragen kun je ons altijd tijdens openingstijden bellen op bovenstaand nummer of via de facebook app  onder aan de pagina.
Merken zijn onder andere:
1973, Zuperzozial, 3Sprouts, Brikkon, Buhkids, CamCam, Carrots and Peas, Deem Design, Done by Deer, Dooky, Eco attitude, Eebo craft, Eef Lillemor, Ella & Basiel, Engel, Eyetribe, Franck and Fischer, Fresk, Funky Box, Gnoom, Gottmer, Helen Dardik, Hey BB, Julica, Kid O, Kidooz, Kipkep, Milestone, Miller Goodman, Mini Dressing, Mini Empire, Moonwalk Teddybear, Noodoll, Oli & Carol, Ovo, Petit & Jolie, Petit Collage, Plan Toys, Play & Go, Plui, Pure kids, Red Hand Gang, Rekel Design, Les Reves D'Anais, Scratch, Sebra, Six Hugs 7 Rock n Roll, Smafolk, Snor Uitgeverij, Studio Roof, babywinkel.

B

Ons assortiment van de babywinkel is met zorg samengesteld op vormgeving en design. Daarbij vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk producten biologische en/of maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn zodat we de werled door kunnen geven aan de volgende generatie en ze een mooie basis te geven voor de toekomst. Voor een groot gedeelte van je baby uitzetlijst kun je dan ook bij ons in de babywinkel terecht Ook ons eigen ontworpen en huisgemaakte baby merk Gnoom heeft een plek in de winkel! Achter in de babywinkel is het atelier waar ook op maat gemaakte textiel opdrachten uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een knuffel geïnspireerd op het geboortekaartje van jouw baby. Voor alle vragen kun je ons altijd tijdens openingstijden bellen op bovenstaand nummer of via de facebook app  onder aan de pagina.Ons assortiment van de babywinkel is met zorg samengesteld op vormgeving en design. Daarbij vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk producten biologische en/of maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn zodat we de werled door kunnen geven aan de volgende generatie en ze een mooie basis te geven voor de toekomst. Voor een groot gedeelte van je baby uitzetlijst kun je dan ook bij ons in de babywinkel terecht Ook ons eigen ontworpen en huisgemaakte baby merk Gnoom heeft een plek in de winkel!
 
 
 
 Bezoek Gnoomdesign.nl op ShopMania  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »